SolarEdge

Alius is in 2012 begonnen als distributeur van het merk SolarEdge in Nederland en België. SolarEdge levert omvormers, optimizers en intelligente zonnepanelen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste SolarEdge distributeur van Europa. Niet alleen de grootste distributeur maar ook dé specialist als het gaat om de techniek van SolarEdge. Uit ervaring weten wij welke voordelen SolarEdge biedt. Als partner van Alius profiteer je mee van deze voordelen, onze expertise en de unieke positie die wij hebben verworven.

De voordelen van SolarEdge

  • Panelen niet langer van elkaar afhankelijk;
  • Minimaal 6% meer opbrengst, oplopend tot maar liefst 30% meer opbrengst;
  • Maximale flexibiliteit van de zonnepanelen, SolarEdge modules met verschillende oriëntaties en/of hellingshoeken kunnen binnen dezelfde string geplaatst worden (handig in Nederland en België waar beschikbaar dakoppervlak vaak een beperkende factor is);
  • Veiligheid tijdens installatie en bij service door actieve veiligheidspanning van 1 volt per optimizer/paneel;
  • Gratis monitoring op module niveau via PC, tablet of smartphone

Meer info over zonnepanelen met SolarEdge in Nederland en België

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen met SolarEdge omvormers in België en Nederland? Lees dan bijvoorbeeld aanvullende informatie over de voordelen van SolarEdge ten opzichte van traditionele omvormers en micro-omvormers op onze Alius website.

SolarEdge trainingen bij Alius
Regelmatig organiseren wij kennissessies en trainingen op het gebied van SolarEdge voor jou als installateur of als verkoper van pv-systemen. Klik hier om een kijkje te nemen op onze trainingspagina. Graag delen we ons kennis met jou!