REC Certified Installer training

Praktische informatie

Vind plaats op: Apr/08/2021
Tijden: Van 9:00 tot 12:30 uur
Adres: Online, .

Informatie over de training

REC

Sinds kort bij Alius in het assortiment, de Alpha pv-modules van REC. REC is opgericht in 1996 in Noorwegen en is een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen. De PV-modules van REC maken gebruik van andere celtypes, namelijk N-type HeteroJunction (HJT), hierdoor is er sprake van minder degradatie dan bij traditionele PV-modules, is er geen LID en is de temperatuur coëfficiënt beter waardoor het verlies op warme dagen lager is dan een conventioneel paneel. REC Alpha series panelen bieden tot wel 20% meer vermogen dan andere panelen en een productgarantie van 20 jaar die uit te breiden is naar 25 jaar. Daarnaast hebben de panelen een hoge esthetische waarde.

 

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod.
 

  •     - Introductie REC
  •     - De REC Alpha productlijn
  •     - Het RSCP programma
  •     - Kwaliteit
  •     - Garanties en claims
  •     - Installatie

 

Deze training wordt gegeven door Florens Pop, REC Salesmanager UK & Benelux. Na deze training ben je officieel REC Certified Partner en geniet je van voordelen zoals o.a. een productgarantie van 25 jaar (i.p.v. 20 jaar) en toegang tot het installateursportaal. Van welke voordelen je als REC Certified Partner mag genieten? Dat leggen we tijdens de training graag aan je uit!

 

Indien de Covid-19 situatie het nog niet toelaat om elkaar tijdens een fysieke training te treffen, dan zal de training online worden aangeboden. Dit communiceren we uiteraard enige tijd van te voren.Schrijf je hier direct in

Wil je graag bij deze training aanwezig zijn? Vul dan onderstaand formulier in en bevestig je deelname.

Aan deelname aan deze training zijn geen kosten verbonden.
Voorafgaand aan de training krijg je nog reminder per e-mail.

Aanmelden

* Verplichte velden