Greenrock & SolarEdge Batterijsysteem

Praktische informatie

Vind plaats op: Jun/17/2021
Tijden: Van 9:30 tot 11:00 uur
Adres: Eersel, Meerheide 101

Informatie over de training

Over deze training

Het is nu mogelijk om je SolarEdge PV-systeem uit te breiden met een Greenrock zoutwaterbatterij! Alius heeft samengewerkt met BlueSky Energy en SolarEdge Technologies om het meest veilige en duurzame batterijsysteem te creëren! Een systeem dat gemakkelijk te installeren is, veilig in huis geplaatst kan worden en uitbreidbaar is met de Smart Energy oplossingen van SolarEdge. In deze training geven we je een introductie over de werking van de Greenrock batterijset i.c.m. een SolarEdge RWS omvormer. Benieuwd welke onderwerpen aan bod komen? 

 

  - Kennismaking Greenrock

  - Voordelen SolarEdge met de Greenrock batterij

  - Installatie van het batterijsysteem

  - Smart Energy oplossingen

  - Hoe verkoop ik batterijopslag aan mijn klant?

 

Na deze training kun jij jouw klant het beste advies geven voor zijn situatie en heb je een eerste introductie gehad over de compatibiliteit van Greenrock met SolarEdge. Wil je meer hier meer over weten of ga jij een eerste SolarEdge/Greenrock systeem installeren? Graag begeleiden we jou bij de installatie van je eerste systeem. Neem met ons contact op voor meer info.

 

Voor deze training is het handig als je al een basiskennis over PV hebt en dat je de SolarEdge commerciële basistraining en advanced hebt gevolgd. Deze training is ideaal voor accountmanagers, verkopers binnendienst en installateurs.

 

Deze training wordt gegeven door Frans van Spreuwel, productspecialist bij Alius, en is samengesteld in samenwerking met SolarEdge en BlueSky Energy.

Wil je graag bij deze training aanwezig zijn? Vul dan onderstaand formulier in en bevestig je deelname.

Aan deelname aan deze training zijn geen kosten verbonden.
Voorafgaand aan de training krijg je nog reminder per e-mail.

Aanmelden

*Verplichte velden