Aesthetica indak-montagesysteem

Voor wie zonnepanelen wil integreren in zijn dak, introduceert Aelex, het inleg-montagesysteem, de indak-oplossing Aesthetica. De indak-zonnepanelen liggen volledig geïntegreerd in het dak. De zonnepanelen liggen niet óp de dakpannen maar komen in plaats van de dakpannen.

Omdat de indak-zonnepanelen perfect in lijn liggen met de dakpannen en het PV-systeem, vormen ze één geheel met het bestaande dak. Het Aestethetica in-dak montagesysteem komt daarmee tegemoet aan de groeiende vraag naar esthetische indak-zonnepanelen. Mensen willen graag kiezen voor duurzame oplossing, maar niet ten koste van de uitstraling van het huis. Deze in het dak geïntegreerde zonnepanelen zijn niet alleen mooi en elegant. Door het speciaal hiervoor ontworpen inlegframe zijn de panelen makkelijk en snel te plaatsen. Onze scherpe tarieven maken het systeem betaalbaar.

 

De voordelen op een rij:

  • Ongekende esthetische waarde
  • Volledige integratie met het dak
  • Eenvoudige montage
  • Geen extra belasting voor het dak
  • Zowel portrait als landscape verkrijgbaar
  • Betere systeemprestaties door windkoeling
  • Minder kans op schade aan panelen

 

Betere prestaties

De prestaties van zonnepanelen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Zo zijn de kwaliteit van de gekozen systemen, de engineering van het systeem en de zorgvuldigheid tijdens de installatie van invloed op het rendement. Het zonnepanelen-indaksysteem Aesthetica zorgt voor optimale prestaties. Doordat er ventilatie gecreëerd wordt tussen de verschillende zonnepanelen en de waterkerende laag, worden de panelen gekoeld. Dit zorgt er weer voor dat de panelen beter presteren vergeleken met een traditioneel inbouwsysteem. Daarbij wordt mismatch, door de in elk paneel geïntegreerde SolarEdge optimizer voorkomen. Het resultaat: een optimaal rendement.

 

Betrouwbare en duurzame indak-montage zonnepanelen

Niet alleen betere prestaties maar ook minimaal risico op schade aan de panelen. Het in eigen beheer ontwikkelde inlegprofiel zorgt er niet alleen voor dat de panelen snel en makkelijk geplaatst kunnen worden. Het frame waarin de panelen worden gemonteerd is zodanig ontworpen dat de panelen vrij kunnen bewegen. Uitzetten en krimpen door het aluminium van de panelen kan dus zonder problemen en levert geen beschadiging op.

 

Geïntegreerde zonnepanelen; een slimme investering

Dankzij scherpe prijzen en de grote esthetische voordelen is het In-Dak montagesysteem Aesthetica een slimme investering. Met de introductie van dit indak-montagesysteem laat Aelex zien dat indak-zonnepanelen voor woonhuizen én makkelijk te installeren, én mooi om te zien én betaalbaar kunnen zijn. Meer weten, vraag direct een offerte aan.

 

Het zonnepanelen indak-systeem is dé oplossing voor wie geen panelen óp zijn dak wil! 

Het Aesthetica indak-montagesysteem is uitstekend geschikt voor alle typen woningbouw en kan toegepast worden bij zowel nieuwbouw als renovaties. Hiernaast enkele voorbeelden van onze dakgeïntegreerde zonnepanelen.